NEDERLANDS       ENGLISH
Hello, we are Converse Consulting

Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van de prestaties van uw team of bedrijf. Met meer dan 15 jaar ervaring in training, organisatieontwikkeling en coaching verzorgen wij trajecten voor diverse nationale en internationale organisaties. Wij bieden ondersteuning op hoog niveau van de directie tot aan de werkvloer met het verbeteren, optimaliseren van uw bedrijfsprestaties.
Vanuit een integraal perspectief werken we aan excellentie in leiderschap, samenwerking en communicatie.
Onze werkwijze is praktisch, zorgvuldig, scherp en no-nonsense.
De kracht van onze aanpak zit in varianten van het woord Converse.


talk conversatie

In de eerste plaats zijn wij sterk in verbindend communiceren. Wij staan voor gespreksvoering die ertoe doet. Voor optimale prestaties vormt effectieve communicatie de basis en daar helpen wij u bij. Of het gaat om klanten of medewerkers, intern of extern, wij ondersteunen u in het versterken van uw communicatie. In onze trainingen en ontwikkeltrajecten staat een krachtige, professionele communicatie centraal. Juist dat leidt tot vertrouwen en succes.

R conversie

Wij streven naar het beste resultaat voor uw team en organisatie. Onze missie is u te ondersteunen in het behalen van uw doelen. Inzet is mooi, maar het is de conversie die telt. Hiervoor is het van belang om als team op één lijn te zitten. Soms is hierbij externe ondersteuning gewenst en effectief. Dat doen wij. In co-creatie met u ontwikkelen we een plan van aanpak om de door u gestelde doelen te bereiken. Indien nodig, pakken wij het zelf mee op en zorgen voor aantoonbaar resultaat.

all stars converse

Net als de wereldberoemde sportschoen worden bedrijfsprestaties alleen gehaald met teamwerk. In teamsport is het geheel krachtiger dan de optelsom van afzonderlijke kwaliteiten. Teamwerk in organisaties veel effectiever als er sprake is van een open en eerlijke communicatie onderling. Met vertrouwen aan de basis. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen aan krachtige teams en teamwork. Speciaal hiervoor ontwikkelen we kortdurende programma’s op maat die teams optimaal laten presteren. Net als de ontwerpers Converse All Stars geloven wij in de kracht van eenvoud.

180 degrees contrair

Om te komen tot maximale prestaties is het soms nodig om een ander, tegengesteld standpunt in te nemen. Juist daardoor worden bestaande niet-effectieve patronen doorbroken. Een nieuwe, andere visie biedt dan nieuw zicht op vastgelopen processen. Veel schijnbare knelpunten aan de oppervlakte hangen samen met de organisatie of team als systeem. Wij kijken hiernaar vanuit een fundamentele – soms tegengestelde- blik en onderzoeken met u naar mogelijkheden en oplossingen voor bewustwording en actie. Of het gaat om u zelf, uw team of organisatie: u kunt van ons feedback verwachten waar u écht iets aan heeft.


projecten uitgevoerd voor

Converse Consulting Klanten logo's
My Com
BAS Computers
Carl Zeiss
Cartier
Belastingdienst
Stichting Olm en Es
De Efteling
MOVISIE
Ecorys Research and Consultancy
Eosta
Falck BHV
Filippa K
Flynth adviseurs en accountants
Fontys Hogeschool
Fortis Bank / Stad Rotterdam
Verzekeringen
Provincie Fryslan
Hilverda de Boer
House of Performance
Deutz Fahr (landbouwmachines)
Kverneland Benelux
Vicon (landbouwmachines)
l’Oréal
Essentra Components
MOVISIE
Noordelijke Hogeschool Leeuwarden
Nederlands Jeugd Instituut (NJI)
Noviflora
OranjeFonds
Ortec
OTIS
Pack & Parcel
Richemont
Scania
Schneider Electric
Sietske Koene Mode
Simonis Verf
Soul at Work
Sportclub Heerenveen
TEREX
Triodos Bank
Univé
Vilans
Waterdrinker
Waterlandziekenhuis
Wereld Natuur Fonds
Rovecom

publicaties

Professionele intuïtie Professionele intuïtie –
Versterk je innerlijke
vermogens in de praktijk
2014 Bestellen
Adviseren in 90 minuten Adviseren in 90 minuten,
2013


Bestellen
Doelgericht werken in 90 minuten Doelgericht werken in 90
minuten, 2012


Bestellen
Haal alles uit een training Haal alles uit een training –
Doelgericht opleiden en
ontwikkelen in organisaties,
2010 Bestellen